FP drukprint 003

Willemsplein 10
1975 EX IJmuiden
studio@drukprint.com


Drukwerk - Textielbedrukking - Autostickers - Fotodruk - Fotobewerking - Posters - Canvas - Gevelreclame - Wenskaarten

TURBO Badge Transfers

3 tot 5

werkdagen levertijd

Onze TURBO Badges

TURBO Block Badge

TURBO TOEPASSING

TURBO wordt altijd verbonden aan snelheid. Dat geldt bij deze transfer toepassing ook! Binnen 3 seconden wordt de TURBO Transfer zeer langdurig aan de ondergrond gehecht. Dit is bijvoorbeeld zeer handig wanneer je de verwerkingsnelheid wilt opvoeren, maar hoog in de kwaliteit wilt blijven. De TURBO Badge Trasfer

Neem contact met ons op

Tel. 06-12113619
E-mail

SUBLI BLOCK BADGE

BLOCK OUT

De SUBLI BLOCK BADGE is van de buitencategorie. Een geweldig sterke badge die alle kleuren van de ondergrond (het te drukken materiaal) tegen houd. Dit vanwege de high-tech tussenlaag. En toch is de badge erg flexibel. Een perfecte oplossing!

NEEM CONTACT MET ONS OP

Tel. 06-12113619
E-mail

Full Colour Badges

Het programma omvat badges gemaakt met 1 vloeiende omtrek. Dit kunnen diverse modellen zijn. Lees verder op deze pagina voor verschillende opties.

Stickers Drukprint

Online bevestiging

Voor dit speciale Badge Programma bevestigen wij het ontwerp opeen neutraal digitaal formulier, zonder het logo van DrukPrint. Dit kunt u dat ter bevestiging 1 op 1 doorzenden naar uw klant.

Direct Support

Wij zullen u zowel per telefoon als per mail uitstekend begeleiden. Wij houden van persoonlijk contact, omdat hiermee wederzijds de beste resultaten te boeken zijn.

Wereldwijd verzenden

Door onze internationale ervaring en meerdere vestigingen zijn wij in staat om de zendingen op de kortst mogelijke termijn te verzenden. Wereldwijd.

Mobiel voorbeeld

DrukPrint kan eenvoudig een voorbeeld zenden via WhatsApp. Dit is uitermate handig tijdens uw gesprek bij de klant. Onder de noemer: "Spijkers met koppen"!

Tracking System

Elke zending heeft een Track&Trace nummer. U kunt elke zending van DrukPrint volgen en ziet u precies wanneer u de emblemen kunt verwachten.

Translate ยป